Plaatuitslagen

Plaatuitslagen voor AutoCAD, Microstation of GstarCAD!
direct toeganglijk voor uw lasersnijder.

Voor plaatuitslagen hoeft u tegenwoordig niet meer moeilijk te doen. Of u nu een ronde bocht moet maken of een broekstuk van rond op vierkant, u kunt het zo gek niet bedenken of de formules zijn voorhanden om de uitslag voor u te genereren. Elke plaatuitslag kunt u gewoon openen met AutoCAD, GstarCAD of Microstation.

Het opgeven van de maten voor de plaatuitslagen gebeurt via een gebruiksvriendelijk menu en elk moment kunt u uw object in 3D en in alle aanzichten bekijken. Behalve het opgeven van de hoofdafmetingen is ook de materiaaldikte belangrijk en of het binnen-, hart- of buitenmaten zijn. Het programma geeft u direct de mass properties, zoals het gewicht en het zwaartepunt, en als u het materiaal hebt gekozen en voorzien van uw eenheidsprijs per kilo, dan krijgt u zelfs direct de materiaalkosten te zien.

Voor uitslagen van vrije vormen en profielen is ook specialistische software beschikbaar en als het met standaardsoftware niet lukt kunnen we altijd nog speciale functies voor uw situatie uitwerken. Dus, wacht niet te lang en leg uw probleem voor aan onze adviseurs. Wij leveren u de passende plaatuitslagen in dxf, meteen geschikt voor de lasersnijder!