Bouwkundig tekenwerk

Bouwkundig Tekenwerk

Schetsen en ideeën worden professioneel uitgewerkt tot CAD-tekeningen.
Doordat wij zowel een grafische als bouwtechnische achtergrond hebben, beperken wij ons niet alleen tot presentaties. Wij kunnen uw plannen tevens 2-Dimensionaal uitwerken tot een Autocad-tekening, zodat u hiermee verder aan de slag kunt.
Of het nu gaat om een bouwkundig detail, een plattegrondtekening of een totale kadastrale situatie. Uw wensen worden technisch verwerkt in ons eindresultaat.

van schets tot 3-dimensionale presentatie

Of het nu gaat om de keuze/uitstraling van een bepaald materiaal, de inrichting van ruimtes, een sfeervol gevelaanzicht of een bouwkundig detail om iets te verduidelijken. Wij kunnen de wensen van u of uw klant al ruim voor een eventuele bouwvergunning volledig weergeven. Zo krijgt u alvast een idee van het uiteindelijke resultaat.
De ontwerpen en visies van een architect worden veelal pas echt door de klant begrepen wanneer een project in zijn totaal is opgeleverd. Door het maken van een architectonische visualisatie zullen wij dit gevoel in een veel eerder stadium bij de klant naar boven halen.
Nadat het model in één van onze programma’s gemodelleerd is, kunnen we de door u gewenste materialen fotorealistisch toepassen.
Onze presentaties kunnen uitstekend gebruikt worden voor beurzen, reclameborden, video/plasma schermen, verkoopbrochures en websites.